Top 5 tips voor het op de markt brengen van uw merk op TikTok

Sinds de lancering heeft de populariteit van het TikTok-programma een aanzienlijke groei laten zien. In oktober 2018 was het internationaal het meest gedownloade foto- en videoprogramma in de Apple Store. De statistieken van het programma zullen je waarschijnlijk verbazen. Naar verluidt heeft het meer dan 800 miljoen actieve consumenten verzameld, waarbij de VS het populairste land is waar het bijna 100.000 miljoen keer is gedownload. Met een groot aantal tieners die dit podium gebruiken, is het de mogelijkheid om muziekmelodieën zoals Taylor’s, producten en marketingcampagnes aan te sturen. Omdat het echter verre van conventionele reclame is, zoals misschien ook, heeft het veel fabrikanten in de war gebracht die niet zeker weten hoe ze het systeem moeten Vinyadmedia gebruiken om inkomsten en nieuwe bekendheid te genereren. Sommigen hebben het weer een ander ‘rageprogramma’ genoemd, dat net zo snel kan crashen en verdwijnen als het naar de overwinning klom, anderen, zoals Nike, ABC en Google, hebben het programma overgenomen en voeren advertentiecampagnes uit op TikTok. Zelfs Khloé Kardashian blijft gesponsorde artikelen op het podium indienen.

Zoals op TikTok, moeten ondernemers buiten de gebaande paden denken als ze eenmaal een strategie hebben bedacht. Hoewel bepaalde staten onzeker blijven voor TikTok, waren de consumenten van zijn voorganger Musical.ly ongeveer 70 procent vrouw.

Hieronder vindt u de top 5 tips voor het op de markt brengen van uw merk op TikTok

1) Inheemse film

Een andere manier om advertenties in TikTok te gebruiken, is door in-feed native filmadvertenties te gebruiken die TikTok onlangs subtiel heeft getest tijdens het testen van het programma. De evaluatie was te zien in de Amerikaanse editie van dit programma, waarin een film met het label “Sponsored” in de fietsenwinkel Specialized opdook uit de primaire feed, samen met een sombere “Meer informatie” -knop die consumenten ertoe aanzet om op te tikken voor meer details .

Vermoedelijk kan deze knop worden aangepast om gebruikers naar de website van de adverteerder of een ander internetadres te leiden. Toch heeft het voorlopig ook de profielsite Specialized Bikes (@specializedbikes) binnen het TikTok-programma geopend. De muziek die volgde op de clip is getagd met ‘Gepromote muziek’.

Deze native filmadvertenties hebben exact dezelfde lengte als gewone TikTok-films (9-15 momenten, hoewel de testadvertentie slechts 5 minuten duurde), zijn schermvullend (zoals Instagram Stories-advertenties) en kunnen door gebruikers worden overgeslagen. Het ondersteunt call-to-actions voor het downloaden van programma’s en websitebezoeken en kan worden aangevuld met volledige filmopinies, typische videodramaduur, filmdeelname en klikfrequentie. Beïnvloeders

2) Influencer-marketing

Influencer-marketing is helemaal in TikTok’s straat, en sinds de lancering zijn er veel krachtige en innovatieve TikTok-consumenten binnen het programma gekomen. Verschillende grote merken zijn begonnen te experimenteren met influencer-pogingen rond het programma.

De Ideale influencers kunnen op efficiënte wijze gesponsorde content wijzigen binnen een Authentieke boodschap die klanten aanspreekt. Probeer echter sinds een nieuwe niet de stem van de influencer te veranderen en volg ook veel van de manier waarop ze uw artikelen presenteren. Ze zijn beïnvloeders met een motief, en hun volgers waarderen de waarde van hun materiaal omdat het authentiek is. Als dit voor veel sociale-mediaplatforms geldt, dan is het zeer nauwkeurig op TikTok, waarin Generation Z-consumenten waarschijnlijk de triomf zullen pakken van alle inhoud die is opgetuigd.

Een merk dat het goed deed met zijn influencer-advertentie-inspanning op TikTok, is momenteel Calvin Klein, dat zich in 2018 terugtrok van de catwalkstijl om een nieuwe naam te geven en zijn klantenbestand onder jongeren uit te breiden. Het werd meteen de meest welvarende reclamecampagne op TikTok.

Influencer-adverteren is nog relatief vers op TikTok en nog voordeliger om te Pullen dan andere programma’s. Aangezien de afstand nog niet erg druk is, kan de ideale uitbreidingshacker een mode ontwerpen die u een enorme ROI zal opleveren.

3) Houd trends in de gaten.

Het observeren van de tendensen op TikTok is een verstandige zet, vooral omdat ze wekelijks veranderen. In werkelijkheid kunnen ze bijna dagelijks veranderen. Het is cruciaal om op de hoogte te blijven van waar consumenten meer over willen weten. Als je influencers gebruikt, verwacht dan dat ze begrijpen welke trends ze wel en niet moeten volgen – het is hoe ze zo zijn gekomen. Vooral TikTok-beroemdheden weten precies wat de belangrijkste tendensen zijn om te volgen, wat uw product zou kunnen helpen om de allerbeste exposure te krijgen en meer potentiële klanten naar een winkel zou kunnen lokken. Als je een rage hebt gemist sinds het maar een dag duurde, maak je er dan geen zorgen over. De volgende is in opkomst.