Tips om de juiste makelaar in te schakelen

How AI Assistants Will Transform Real Estate Investing

Het totale spel van commercieel onroerend goed zou op veel manieren kunnen winnen en heeft veel individuen een aanpak geboden verhuurhypotheek om serieus geld te verdienen. In feite verdiende een groot percentage van de miljonairs ter wereld hun rijkdom via investeringsmogelijkheden in onroerend goed. Hoewel niets zeker is, biedt vastgoed talloze mogelijkheden voor de slimme opportunist. Of u nu rijkdom wilt creëren of deze alleen maar wilt behouden, er zijn verschillende methoden die u kunt implementeren om te komen waar u wilt zijn.

Particuliere kredietverstrekkers van hard geld – Is dit niet een van deze kredietverstrekkers, dan is dit heel anders dan een bankuitgever. In tegenstelling tot de bankkredietverstrekkers verkopen deze kredietverstrekkers het papier niet aan externe organisaties. Er zijn veel beleggers die op zoek zijn naar een hoger rendement op uw beleggingen. Hun besluitvorming is privé en hun richtlijnen zijn zeer gunstig voor de meerderheid van de vastgoedbeleggers.

De uitdaging bij al deze goedkope vastgoedcursussen ligt niet in de ondernemerszin. Het probleem is dat de meeste van deze ‘producten’ doorgaans niet echt waardevolle inhoud krijgen. Om nog maar te zwijgen, als ze dat doen, zou je het met een beetje tijd gratis moeten krijgen, gewoon door de online vastgoedbeleggingsforums te doorzoeken, of naar de gratis openbare bibliotheek te gaan. Voor het grootste deel is het allemaal alleen maar generieke onzin, of erger nog, complete onzin.

U kunt ook de huidige financiering van een verkoper als ingrediënt van het bedrag gebruiken. Dit onroerend goed is nuttig zodra de lening te lijden heeft onder een lagere renteprijs, zodat u als belegger mogelijk de eigendomstitel voor dat onroerend goed krijgt tegen betaling door de verkoper. Desalniettemin moet u altijd heel voorzichtig zijn en voldoende huiswerk maken. Probeer dit individueel, want het kopen van leningen zal een nieuwe koper zeker niet toestaan ​​zich de woninglening voor te stellen.

Wat mij echt raakte, was dat sommige bedrijven, die mij legitieme makelaars in onroerend goed verkochten, geen enkele terugbetaling wilden geven. In het beste geval zouden ze me nog een ‘stapel poep’-aanwijzing geven, het was waardeloze expertise geweest. Je kunt dus raden hoeveel duizenden dollars ik uiteindelijk verloor!

Er zijn er tegenwoordig twee verbonden met mensen. De eerste groep verzamelt deze rijkdom verstandig door huizen te bouwen en te investeren in onroerend goed. Deze groep is uiterlijk vaak niet opmerkelijk. De andere groep verspilt de rijkdom en geniet in feite van jezelf. Deze mensen maken indruk op iedereen door dure auto’s te besturen, over de hele wereld te vliegen en merkkleding te dragen. Na verloop van tijd zijn het de huizenbouwers die vaak echt rijk worden en bereid zijn om moeiteloos te geven aan elk waardevol project.

Met een fix en flip wil je wat ik een aantal ‘wauw’s’ noem genereren. Er ontstaat een enorme wow-effect wanneer de koper over uw online vermelding of flyer praat en zegt: “Wauw, dit ziet er echt leuk uit voor de werkelijkheid.” Verkoop onder de markt, probeer altijd uw winst te begrijpen met een verkoopprijs van 90% van de marktwaarde. De tweede wow wordt gegenereerd wanneer de klant veel trekt, omdat de eigenschap “wauw beroemd is. Veel leuker dan voor de flyer.” Aantrekkingskracht beteugelen; zorg ervoor dat je het grootste en leukste onroerend goed in de buurt bent. De derde wow gebeurt wanneer ze de deur openen “wauw-actie die verder gaat dan een paar dingen die ik had verwacht.” Kwaliteitswerk leveren en stijl hebben.

Het grootste obstakel dat de meeste van deze zelfde mensen tegenkomen, is uitstelgedrag. Ik heb veel studenten gehad die tegen me zeiden: “Ik heb het in 2010 geleden ontworpen.” Begon. Stel uzelf ten doel om honderdvijftig procent van uw huidige inkomen te verdienen. Pc-licentie. Je zult jezelf verbazen.