Betere huizen en tuinen Home Designer-software

De medewerkers van het tijdschrift en de redactie van Better Homes and Gardens hebben een ontwerpoplossing bedacht voor de onverschrokken huiseigenaar die zijn/haar droomhuis wil realiseren. De Better Homes and Gardens Home Designer Suite 8.0 is de nieuwste editie van die inspanning die jaren geleden begon en populair is geworden onder Amerikaanse beginnende ontwerpers en zelfs professionele architecten en woningbouwers.

Uw droomhuis zien visit https://www.tuinleven.nl/ met griezelig 3D-realisme op uw pc is nog nooit zo eenvoudig geweest met een softwaretoepassingstool die van vrijwel iedereen een huisontwerper kan maken. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat uw desktop- of laptop-pc krachtig genoeg is om 3D-modellering weer te geven. Geen zorgen, het softwarepakket wordt geleverd met de aanbevolen pc-configuratie die u nodig hebt.

Geef je fantasie de vrije loop

De Better Homes and Gardens Home Designer Suite 8.0 laat uw aangeboren ontwerpvaardigheden de vrije loop, zodat u uw droomhuis beter kunt visualiseren op de pc. Maar ook mensen zonder artistiek talent kunnen eraan.

Automatische ontwerptools.

De Suite heeft 5.000 bekwame en gebruiksvriendelijke bouwstenen en hulpmiddelen om uw ontwerp er echt uit te laten zien. Om te beginnen ontwerpt u uw terrein en achtertuin met de tool Automatisch terrein bouwen en terreinomtrek, die kan worden ondersteund met GPS-terreinhoogtegegevens. Voeg zwembaden en andere landschapsdetails toe, zoals hekken en opritten uit de landschapsbibliotheek. Genereer automatisch huisdaken, plafondbalken, vloerpatronen, dakkapellen, trappen, kozijnen en huisfunderingen.

Ontwerpsjablonen.

Er zijn meer dan 1.500 voorbeelden van plattegronden van huizen en een Design Inspiration Gallery met foto’s van huisontwerpen, gecategoriseerd op type, die u kunnen inspireren met uw eigen unieke ontwerpideeën. Het heeft een bibliotheek met sjablonen in huisstijl waarmee u kunt beginnen of uw eigen aangepaste huisontwerpen kunt maken. Er is ook de House Wizard die automatisch een huisontwerp voor je kan genereren op basis van de informatie die je aanlevert.
Ontwerp bibliotheken. Er zijn meer dan 6000 ontwerpelementen zoals meubels en elektrische armaturen, ramen en deuren, behang- en vloerontwerpen en apparaten, om er maar een paar te noemen, in de ingebouwde bibliotheek die u gewoon kunt slepen en neerzetten in uw ontwerpwerkgebied, of u kunt kunt uw eigen ontwerpen. Er staat zelfs een plantenencyclopedie op de zijkant met 1.500 populaire plantensoorten waarover u meer te weten kunt komen en die in uw land geschikt zijn als kamerplantornament in uw ontwerp.

Online advies.

U kunt gratis online ontwerpexpertise krijgen van het Design Planning Center van Better Homes and Gardens en aanvullende ontwerpelementen downloaden van de Home Designer-website.
3D-weergave en virtuele rondleidingen. Als je eenmaal klaar bent met het ontwerpen van huizen en interieurs, verbouwingen, landschapsarchitectuur en vloerplanning, ga je naar 3D-simulatie van licht en schaduw en een virtuele wandeling door je droomhuis.

Projectkostenraming.

Zodra u tevreden bent met het uiterlijk van uw nieuwe huis, compleet met interieur en landschapsarchitectuur, schat de Suite de kosten voor het maken van uw ontwerp, en genereert een spreadsheet waarin u ook materiaalschattingen krijgt over hoeveel hout en beton er nodig zijn, waardoor de basis voor de kostprijsberekening.