3 redenen om zonneverlichting te gebruiken

Als het om zonne-energie gaat, denken de meeste mensen aan grote zonnepanelen die op het dak zijn geïnstalleerd om huizen en bedrijven van elektriciteit of warm water te voorzien. Wat velen van ons over het hoofd zien, is dat dezelfde technologie die gratis stroom kan opwekken uit zonlicht, wordt ingebouwd in steeds meer consumentenproducten en apparaten om ons leven gemakkelijker te maken.

Met kleine zonnepanelen kunnen nu mobiele telefoons, mp3-spelers, auto-accu’s, radio’s en zaklampen worden opgeladen. Solarledverlichting.nl. Een van de grootste ontwikkelingsgebieden is echter het leveren van buitenverlichting.

Hier zijn drie redenen om lampen op zonne-energie buitenshuis te gebruiken.

  1. Zeer eenvoudig te installeren! In de praktijk komt het installeren van tuinverlichting vaak neer op het slaan van palen (hoewel zeer aantrekkelijk!) in de grond om ‘s nachts een pad te verlichten. Zonnelampen hoeven niet op het lichtnet te worden aangesloten, dus iedereen kan ze installeren waar ze maar willen.
  2. Geen bedrijfskosten! Door niet op netstroom aan te sluiten, gebruiken deze solar tuinlampen, sfeerverlichting en veiligheidslampen geen netstroom. Ze voegen dus niets toe aan je energierekening!
  3. Stijl en innovatie voor elke behoefte! Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten tuinverlichting op zonne-energie beschikbaar dat u zeker een stijl zult vinden die bij u past. Decoratieve lampen op zonne-energie voor het toevoegen van sfeer of feesten zoals Halloween en Kerstmis zijn de nieuwste opwindende ontwikkeling.